Facebook Twitter LinkedIn Instagram YouTube

🏆 Tekoäly koulutuksessa - Mahdollistaja vai inspiraation tappaja? 🏆

Lue lisää aiheesta henkilökohainen tutori

Matematiikkaa työväenopistoissa


eMathStudio 7 kaupungin työväenopistoissa tämän syksyn ajan.

Ihanaa syksyn alkua kaikille!

Tänä syksynä on mahdollista kerrata yläkoulun matematiikan osaamista eMathStudion oppimisympäristössä 7 kaupungin työväenopistoissa. Yläkoulunkertauskurssilla paikataan oppimisaukot älykkään matematiikan tarkistimen avulla, sekä laadukkaalla vuoden 2019 ja 2020 matematiikan opettajien kehittämällä materiaalilla. Lisäksi jokainen kurssilainen saa henkilökohtaista palautetta kurssiopettajilta. Kurssiin voi ilmoittautua seuraavilla paikkakunnilla:

Jos omalta paikkakunnalta ei löydy kurssia, voit katsoa toisen kaupungin työväenopiston kurssitarjontaa, sillä kurssi on täysin verkkopohjainen.

Kurssikuvaus:

Ovatko matematiikan taitosi ruosteessa?

Virkistä matematiikan osaamistasi täysin verkossa tapahtuvalla kurssilla. Saat henkilökohtaista apua älykkään matematiikan tarkistimen avulla - sekä kurssiopettajaltasi. Kurssin avulla saat paikattua aukot osaamisessasi ja voit paremmalla itseluottamuksella auttaa lastasi läksyjen kanssa, laskea työssä tarvittavat laskut tai syventyä jatko-opintoihin.

Kurssilla käydään läpi

  • Peruslaskutoimitukset (ml. murtoluvut, potenssilasku)
  • Prosenttilasku
  • Polynomien käsittely
  • Erilaisten yhtälöiden ratkaiseminen

Kurssilla voi suorittaa tasotestejä ja näin edetä omassa tahdissa. Opetusvälineenä käytetään eMathStudiota, jossa on uudenlainen pedagoginen lähestymistapa sekä automaattinen tarkistin. Tehtävien ratkaisut kirjoitetaan hyvin strukturoidusti ja tarkistin käy läpi oppijan oman ratkaisun askel askeleelta ja merkitsee jokaisen askeleen kohdalle, onko se oikea vai onko siihen lipsahtanut virhe. Nämä kaksi asiaa yhdessä helpottavat matematiikan ymmärrystä ja kehittävät oppijan loogista, täsmällistä ja luovaa matemaattista ajattelua.

Pyydä demo sähköpostitse