eMathStudio

Toiminnot


eMathStudio on sähköinen matematiikan vihkosi. Se tarjoaa uuden tavan lukea, laskea ja tarkistaa jokainen ratkaisu automaattisesti. Tarkistaminen auttaa opiskelijoita ymmärtämään matematiikkaa.

Automaattinen tarkistin

Tarkista jokaisen laskuaskeleen oikeellisuus. Tarkistin toimii alakoulusta aina yliopistotason matematiikkaan saakka. eMathStudion tarkistin näyttää missä kohdissa laskussa oli ongelmia, jotta voit korjata ne, oppia niistä ja olla varma että olet ymmärtänyt jokaisen kohdan oikein.

Matematiikan vihko

Kirjoita matematiikkaa helposti, kauniisti ja nopeasti. eMathStudion vihot on suunniteltu matematiikan kirjoittamista varten. Ne sisältävät kaiken, mitä tarvitset ratkoaksesi matematiikan tehtäviä tietokoneella. Helppokäyttöinen editori, laskin, tarkistin, graafinen työkalu, taulukot sekä mahdollisuus lisätä omia sisältöjä ulkoisista lähteistä.

Virtuaalinen luokkahuone

Seuraa opiskelijoidesi edistymistä reaaliajassa tai tarkista heidän vihkonsa. Voit tarkistaa automaattisesti koko luokkasi ratkaisut, antaa yksilöllistä palautetta sekä jakaa malliratkaisuja opiskelijoillesi. Näet, missä luokkasi oppimisvaikeudet ovat, ja voit keskittyä aiheisiin, joista on eniten hyötyä. Eriytä oppilaita saman osaamistason mukaisesti, jotta he voivat auttaa toisiaan.

Käytä lempikirjojasi

eMathStudion laaja oppimishallintajärjestelmä on täydellinen itseopiskeluun, kotiopetukseen, verkko-oppimiseen tai oppimiseen luokassa. Voit antaa kotitehtäviä ja pyytää oppilaitasi vastaamaan niihin sähköisessä vihkossa. Käytä mitä tahansa oppikirjaa tai sisäänrakennettua lukion oppikirjaa taikka tee oma versiosi olemassa olevista kirjoista ja materiaaleista.

eMath kirjasarja OPS16

Löydä tehtäviä ja testaa osaamistasosi tai kokeita luokalta 7 aina yliopistotasolle saakka. eMath opettaa sinulle matematiikkaa samalla, kun pääset harjoittelemaan tehtävillä suoraan sähköisessä ympäristössäsi.

Verkossa ja ilman

Verkkoyhteydet eivät aina ole parhaat mahdolliset, mutta tämä ei saa pysäyttää opetusta. Lataa erillinen sovellus ja käytä eMathStudiota myös silloin, kun et ole Internet-yhteyden äärellä. Kirja synkronoi kaiken verkkoon takaisin, heti kun saat taas verkkoyhteyden.

© 2020 FourFerries