Facebook Twitter LinkedIn Instagram YouTube

🏆 Tekoäly koulutuksessa - Mahdollistaja vai inspiraation tappaja? 🏆

Lue lisää aiheesta henkilökohainen tutori

Toiminnot


eMathStudio on matematiikan oppimisympäristö yläkouluille, ammattikouluille ja lukioille. Lue, laske ja tarkista tehtäväsi sekä hallitse luokkahuonetta yhdestä paikasta välittömällä palautteella.

Automaattinen tarkistin

Tarkista jokaisen laskuaskeleen oikeellisuus. Tarkistin toimii alakoulusta aina yliopistotason matematiikkaan saakka. eMathStudion tarkistin näyttää, missä kohdissa laskussa oli ongelmia, jotta voit korjata ne, oppia niistä ja olla varma, että olet ymmärtänyt jokaisen kohdan oikein.

Kokeile tarkistinta

Matematiikan työkalut

Kirjoita matematiikkaa helposti, kauniisti ja nopeasti. eMathStudion vihot on suunniteltu matematiikan kirjoittamista varten. Ne sisältävät kaiken, mitä tarvitset ratkoaksesi matematiikan tehtäviä tietokoneella. Sisältää matematiikan editorin, funktiopiirturin, geoeditorin ja intuitiivisen matikkapaneelin jolla voit kirjoittaa matematiikkaa.

Käytettävissä jokapuolella eMathStudiota; kun ratkaiset tehtäviä, kun teet muistiinpanoja ja kun luot omaa kurssimateriaaliasi.

Virtuaalinen luokkahuone

Seuraa opiskelijoidesi edistymistä reaaliajassa tai tarkista heidän vihkonsa. Näe koulun, luokan tai yksittäisen opiskelijan oppimisaukot. Voit tarkistaa automaattisesti koko luokkasi ratkaisut, antaa yksilöllistä palautetta sekä jakaa malliratkaisuja opiskelijoillesi. Näet, missä luokkasi oppimisvaikeudet ovat, ja voit keskittyä aiheisiin, joista on eniten hyötyä. Eriytä oppilaita saman osaamistason mukaisesti, jotta he voivat auttaa toisiaan.

Käytä lempikirjojasi

eMathStudio ei ole sidottu mihinkään oppikirjaan – voit käyttää mitä tahansa kurssimateriaalia ja vastata tehtäviin sähköisesti. Käytä mukana tulevia metriaaleja (Avoin Matematiikka, LOPS16, LOPS21), tee niistä omia, kopioi, liitä videoita ja luo omannäköisesi kurssimateriaali. eMathStudion laaja oppimishallintajärjestelmä on täydellinen itseopiskeluun, kotiopetukseen, verkko-oppimiseen tai oppimiseen luokassa. Alustana eMathStudio on rakennettu vartavasten MOOC kursseja varten. Voit antaa kotitehtäviä ja pyytää oppilaitasi vastaamaan niihin sähköisessä vihkossa ja antaa yksilöllistä palautetta.

eMath oppikirjat

Löydä tehtäviä ja testaa osaamistasosi tai kokeita luokalta 7 aina yliopistotasolle saakka. eMath opettaa sinulle matematiikkaa samalla, kun pääset harjoittelemaan tehtävillä suoraan sähköisessä ympäristössäsi.

Tutustu eMath-kirjasarjaan

Verkossa ja ilman

Verkkoyhteydet eivät aina ole parhaat mahdolliset, mutta tämä ei saa pysäyttää opetusta. Lataa erillinen sovellus ja käytä eMathStudiota myös silloin, kun et ole Internet-yhteyden äärellä. Kirja synkronoi kaiken verkkoon takaisin, heti kun saat taas verkkoyhteyden.

Pyydä demo sähköpostitse