Facebook Twitter LinkedIn Instagram YouTube

🏆 Tekoäly koulutuksessa - Mahdollistaja vai inspiraation tappaja? 🏆

Lue lisää aiheesta henkilökohainen tutori

Etäopiskelu


Ympäristö jolla voit hallita matematiikan opetusta, jakaa tehtäviä, lukea sähköisiä kirjoja, tarkistaa sekä antaa välitöntä palautetta.

Opettajan tarina


Pidän eMathista, koska näen, miten paljon ja miten opiskelijani työskentelevät. Voin kommentoida ja korjata heidän ratkaisujaan. Positiivinen palaute motivoi opiskelijoita yrittämään vielä hiukan lisää sekä lisää heidän itsevarmuuttaan. Opettajana voin rakentaa opiskelijoihini henkilökohtaisemman suhteen. Voin jakaa helposti joko oman tai opiskelijani ratkaisun koko ryhmälle. Kotitehtävien läpikäynti oppitunnin alussa sujuu paljon nopeammin, kun olen voinut tutustua heidän ratkaisuihinsa jo ennen oppituntia ja löytänyt tyypillisimmät ongelmat. Tämä antaa mahdollisuuden käyttää oppitunnin ajan erittäin tehokkaasti!

Pidän siitä, että voin lisätä omia esimerkkejäni ja tehtäviäni sekä sivuja ja kappaleita taikka poistaa niitä, joita en tarvitse. Sekä minä että opiskelijani voimme lisätä kuvia, videoita, äänileikkeitä ja linkkejä vihkoihimme sekä rakentaa omat kirjamme. eMathStudiota voi itse asiassa käyttää missä tahansa aineessa. Minusta se on erityisen hyvä, kun opiskelijat tekevät portfolion kaltaisia töitä.

Matematiikan kirjoittaminen on yllättävänkin nopeaa ja ratkaisujen rakentamisesta sähköisesti tulee opiskelijoille luontaista! Ja nyt koronaviruksen aikaan ympäristöön linkitetty videoyhteys on ollut erittäin kätevä. Käytimme sitä myös sähköisen kokeen yhteydessä, jolloin pystyin valvomaan opiskelijoitani, kun he vastasivat kokeeseen.

Henna Lillhonga, Matematiikan ja kemian opettaja, Vasa Gymnasium, Suomi

Sähköistä matematiikan opetus

Etäopiskelu voi olla haastavaa, erityisesti matematiikan opetuksessa. Sähköiset kirjamme, vihkomme ja työkalumme on suunniteltu erityisesti matematiikkaa varten. Ne helpottavat matematiikan kirjoittamista ja lukemista sekä sisältävät kaiken mitä sinä ja opiskelijasi tarvitsette tehtävien ratkaisemiseen alakoulun tehtävistä aina lukion ja yliopiston monimutkaisempiin tehtäviin. Ne sisältävät matematiikkaeditorin, laskimen, tarkistimen, graafisen työkalun, taulukoita ja mahdollisuuden lisätä ulkoisia aineistoja esim YouTubesta.

Työskentele kuten aikaisemminkin

Sinun ei tarvitse muuttaa mitään. Aloita lukemalla teoriaa ja jatka ratkaisemalla kotitehtäviä suoraan digitaalisesta ympäristöstäsi. Ota kuva käsinkirjoitetusta ratkaisustasi kännykälläsi ja liitä se osaksi vihkoa.

Kun olet valmis voit hyödyntää laajempaa kirjoa ominaisuuksia!

Siirry vähitellen sähköiseen ratkaisemiseen. Takaamme, että siitä on hyötyä. Seuraa opiskelijoidesi kehitystä reaaliajassa. Tarkista heidän ratkaisunsa automaattisesti yhdellä napin painalluksella ja näe, missä kohdissa tehtävää he jäivät jumiin. Älä tarkista vain onko tehtävä oikein tai väärin, vaan huomaa, mikä kohta tehtävässä oli vaikea. Anna henkilökohtaista palautetta ja näe luokkasi oppimisaukot. Jaa malliratkaisuja suoraan opiskelijoiden ratkaisuista ja eriytä opetusta. Ole perillä heti tunnin alkaessa, mihin opetuksessa kannattaa keskittyä.

Tarvitsetko enemmän?


Luo omaa sisältöä ja jaa sitä laajemmalle yleisölle. Ota yhteyttä mikäli olet kiinnostunut support@emathstudio.com.

Me olemme täällä apunasi. Mietityttääkö jokin toiminto tai miten pääsisit alkuun? Ota yhteyttä niin sovitaan videopuhelu ja käydään asiat läpi!

Pyydä demo sähköpostitse