Facebook Twitter LinkedIn Instagram YouTube

ūüŹÜ Teko√§ly koulutuksessa - Mahdollistaja vai inspiraation tappaja? ūüŹÜ

Lue lisää aiheesta henkilökohainen tutori

Avoin matematiikka kirjat julki


Vuoden opettajan 2020 Avoin matematiikka-kirjat nyt eMathStudiossa

eMathStudiosta löytyy nyt tehtäviä myös yläkoululaisille, yli 5000 kpl. Olemme luoneet digitaalisen version Avoin matematiikka oppikirjasarjasta (Toivola & Härkönen). Kirjoissa on sekä automaattinen vastauksen tarkistus, että koko oppilaan ratkaisun tarkistus. Toivola on mm. flipped learning metodologiasta tunnettu vuoden matematiikan opettaja 2020.

He kuvaavat oppikirjoja itse näin:

“Oppikirjan kantavana ajatuksena on houkutella oppilaat myös itse lukemaan ja opiskelemaan matematiikkaa. Aiheita on käsitelty syvällisesti ja käsitteet on määritelty selkeästi. Käytämme teksteissä paljon kommentteja, joiden tarkoitus on ohjata oppilaita matemaattiseen ajatteluun. On aika luottaa oppilaisiin oppijoina ja tarjota heidän kyvyilleen sopivia haasteita. “

Tutustu kirjoihin eMath kirjasarja sivuilla.

Pyydä demo sähköpostitse