Facebook icon Twitter icon LinkedIn icon Instagram icon YouTube icon

ūüŹÜ Suomen paras oppimisratkaisu ūüŹÜ Lue lis√§√§

2021-03-10

Avoin matematiikka kirjat julki


eMathStudiosta löytyy nyt tehtäviä myös yläkoululaisille, yli 5000 kpl. Olemme luoneet digitaalisen version Avoin matematiikka oppikirjasarjasta (Toivola & Härkönen). Kirjoissa on sekä automaattinen vastauksen tarkistus, että koko oppilaan ratkaisun tarkistus. Toivola on mm. flipped learning metodologiasta tunnettu vuoden matematiikan opettaja 2020.

He kuvaavat oppikirjoja itse näin:

“Oppikirjan kantavana ajatuksena on houkutella oppilaat myös itse lukemaan ja opiskelemaan matematiikkaa. Aiheita on käsitelty syvällisesti ja käsitteet on määritelty selkeästi. Käytämme teksteissä paljon kommentteja, joiden tarkoitus on ohjata oppilaita matemaattiseen ajatteluun. On aika luottaa oppilaisiin oppijoina ja tarjota heidän kyvyilleen sopivia haasteita. “

Tutustu kirjoihin eMath kirjasarja sivuilla.

Tuote
Resurssit
Kielet
© 2021 FourFerries