Facebook Twitter LinkedIn Instagram YouTube

🏆 Tekoäly koulutuksessa - Mahdollistaja vai inspiraation tappaja? 🏆

Lue lisää aiheesta henkilökohainen tutori

Starfish International yhteistyö


Aloitimme yhteistyön Starfish Internationalin kanssa Gambiassa

Starfish International on tehnyt töitä tuhansien oppilaiden kanssa viimeisen 11 vuoden ajan, jonka aikana he ovat nähneet mihin epäonnistuminen matematiikassa on johtanut. Ihmiset ovat muuttaneet elämäntavoitteitaan ja urahaaveitaan koska he eivät ole pärjänneet matematiikassa.

Olemme nyt yhteistyössä Starfish Internationalin kanssa rakentamassa pohjaa opiskelijoille ja opettajille kehittää matematiikan taitojaan välittömän sekä rakentavan palautteen avulla eMathStudion avulla. Sekä opettajat että opiskelijat näkevät suoraan mitä oppimisaukkoja oppilailla on ja voivat tarttua näihin välittömästi. Piloottiprojekti vedetään yhdessä Gambiassa, Starfish International, St. Augustine’s Senior Secondary School, sekä St. Joseph’s Senior Secondary School kouluissa. Yhteistyön alussa käyteään eMathStudion oppimisaukkotestejä jonka pohjalta rakennetaan yksilöllinen oppisuunnitelma jokaiselle opiskelijalle digitaalisessa ympäristössä. Opiskelijoiden palaute on jo nyt ollut todella positiivista.

Yhteistyön mahdollistaa WeBridge, yritys joka mahdollistaa vaikuttavia pohjoismaisia yrityksiä Afrikan markkinoille.

Lue listää Starfish Internationalin Facebook sivuilta (Englanniksi).

Pyydä demo sähköpostitse