Facebook icon Twitter icon LinkedIn icon Instagram icon YouTube icon

🏆 eMathStudio on suomen paras oppimisratkaisu 🏆 Lue lisÀÀ...

2021-04-26

eMathStudio Moodlessa!


Kirjoita matematiikkaa Moodlessa!

Kuvittele tilanne missÀ jokaisen oppilaan ratkaisu voidaan automaattisesti tarkistaa:

  • LaskutehtĂ€vĂ€n JOKAISELTA askeleelta
  • Ala-asteelta yliopistotason matematiikkaan

eMathStudion Moodleen upotetulla eMath Editorilla saat kaiken tÀmÀn tehtyÀ ilman, ettÀ sinun tarvitsee tehdÀ yhtÀÀn mitÀÀn ylimÀÀrÀistÀ. Kirjoita tehtÀvÀnkuvaus tai kÀytÀ olemassa olevia tehtÀviÀsi ja oppilaasi voivat kirjoittaa vastauksensa yhdessÀ tai useassa askeleessa eMath Editorilla.

Kuvittele seuraavaksi tilanne, jossa sekÀ sinÀ ettÀ kehittynyt tekoÀly pystytte nÀkemÀÀn oppilaiden vastaukset reaaliajassa!

Voit nyt lopettaa kuvittelemisen, koska kaikki tÀmÀ on mahdollista alkaen tÀnÀÀn. Tule mukaan beta-kumppaniksemme: Saat eMath Editorin kÀyttöösi veloituksetta 1000 oppilaalle kunhan annat meille palautetta. Ota yhteyttÀ nopeasti, sillÀ vain ensimmÀiset pÀÀsevÀt mukaan. LÀhetÀ meille sÀhköpostia osoitteesee support@emathstudio.com ja pÀÀset mukaan.

Kirjoita matematiikkaa luonnollisesti Moodlessa eMath Editorilla. eMath Editoria kÀyttÀmÀllÀ opiskelijoiden ymmÀrrys matematiikasta lisÀÀntyy ja toimii tutkitusti kÀsin kirjoitusta parempana oppimisympÀristönÀ. LisÀÀ yhtÀlöitÀ, kommunikoi opiskelijoiden kesken ja kirjoita pitkiÀ laskelmia. Opiskelijat voivat jakaa tehtÀvÀnsÀ sekÀ itse tarkistaa ne automaattisella tarkistimella ja itse korjata omat virheensÀ vÀlittömÀn ja automaattisen palautteen perusteella.

Ota yhteyttÀ ja kokeile jo tÀnÀÀn!

Tuote
Resurssit
Kielet
© 2021 FourFerries