Facebook Twitter LinkedIn Instagram YouTube

ūüŹÜ Teko√§ly koulutuksessa - Mahdollistaja vai inspiraation tappaja? ūüŹÜ

Lue lisää aiheesta henkilökohainen tutori

eMathStudio Moodlessa!


Kirjoita matematiikkaa Moodlessa eMath Editorilla

Kirjoita matematiikkaa Moodlessa!

Kuvittele tilanne missä jokaisen oppilaan ratkaisu voidaan automaattisesti tarkistaa:

  • Laskuteht√§v√§n JOKAISELTA askeleelta
  • Ala-asteelta yliopistotason matematiikkaan

eMathStudion Moodleen upotetulla eMath Editorilla saat kaiken tämän tehtyä ilman, että sinun tarvitsee tehdä yhtään mitään ylimääräistä. Kirjoita tehtävänkuvaus tai käytä olemassa olevia tehtäviäsi ja oppilaasi voivat kirjoittaa vastauksensa yhdessä tai useassa askeleessa eMath Editorilla.

Kuvittele seuraavaksi tilanne, jossa sekä sinä että kehittynyt tekoäly pystytte näkemään oppilaiden vastaukset reaaliajassa!

Voit nyt lopettaa kuvittelemisen, koska kaikki tämä on mahdollista alkaen tänään. Tule mukaan beta-kumppaniksemme: Saat eMath Editorin käyttöösi veloituksetta 1000 oppilaalle kunhan annat meille palautetta. Ota yhteyttä nopeasti, sillä vain ensimmäiset pääsevät mukaan. Lähetä meille sähköpostia osoitteesee support@emathstudio.com ja pääset mukaan.

Kirjoita matematiikkaa luonnollisesti Moodlessa eMath Editorilla. eMath Editoria käyttämällä opiskelijoiden ymmärrys matematiikasta lisääntyy ja toimii tutkitusti käsin kirjoitusta parempana oppimisympäristönä. Lisää yhtälöitä, kommunikoi opiskelijoiden kesken ja kirjoita pitkiä laskelmia. Opiskelijat voivat jakaa tehtävänsä sekä itse tarkistaa ne automaattisella tarkistimella ja itse korjata omat virheensä välittömän ja automaattisen palautteen perusteella.

Ota yhteyttä ja kokeile jo tänään!

Pyydä demo sähköpostitse