Facebook Twitter LinkedIn Instagram YouTube

ūüŹÜ Suomen paras oppimisratkaisu ūüŹÜ

Lue lisää aiheesta Suomen paras oppimisratkaisu

Suomen paras oppimisratkaisu ūüŹÜ


eMathStudio voitti suomen parhaan etä- ja hybridimallityökalun sekä pääpalkinnon!

eMathStudio on voittanut eEemeli kilpailun kategorian Paras etä- ja hybridimallityökalu sekä pääpalkinnon Suomen paras Digitaalinen oppimisratkaisu.

Suomen eOppimiskeskus ry:n järjestämä 2021 eEemeli kipailu halusi pandemian kynnyksellä huomioida erityisesti innovatiivisia tapoja opettaa. Kilpailusarjoja oli kolme: Merkittävä oppimisen teko, oppimisen ekosysteemi sekä tuotesarja: etä- ja hybridimallit opetuksessa.

Raati kiitti eMathStudiota saavutettavuuden huomioimisesta sekä tuotteen pedagogisesta vahvuudesta.

‚ÄúRaati kiitt√§√§ tuotetta erityisesti pedagogisesta vahvuudesta sek√§ saavutettavuuden hyv√§st√§ huomioimisesta. Tuote on toiminnoiltaan monipuolinen, se motivoi oppimaan ja auttaa syvent√§m√§√§n matematiikan ymm√§rryst√§.‚ÄĚ

Lue lisää kilpailusta sekä muista finalisteista: Suomen parhaat oppimisratkaisut palkittu eEemeli-palkinnolla

Haluamme kiittää oppilaita, opettajia ja tutkijoita ympäri maailman eMathStudion saamasta palautteesta joka on mahdollistanut tuotteen rakentamisen. Yhteistyö suoraan pedagogiikan ja matematiikan tutkijoiden sekä vahva läsnäolo kouluissa on mielestämme ainut tapa kehittää uusia innovatiivisia tapoja lisätä matematiikan ymmärrystä luokissa ja niiden ulkopuolella.

Pyydä demo sähköpostitse