Facebook Twitter LinkedIn Instagram YouTube

🏆 Tekoäly koulutuksessa - Mahdollistaja vai inspiraation tappaja? 🏆

Lue lisää aiheesta henkilökohainen tutori

Welcome to the world - Gemma Personal Trainer!


Henkilökohtainen apurisi matematiikan oppimiseen

Welcome to the world: Gemma - Personal Trainer!

Uusi, tekoälyä hyödyntävä matematiikan oppimisen ohjaaja, Gemma on nyt täällä!

Gemman kanssa voit testata matematiikan taitosi. Tämän jälkeen Gemma ehdottaa sinulle räätälöidysti teoriaa ja tehtäviä luoden yksilöllisen oppimispolun. Treenaaminen on tehokasta, kun Gemma ohjaa sinua oman osaamisesi pohjalta eteenpäin. Gemma rakastaa oppimista, joten hän kannustaa positiivisesti eteenpäin ja juhlii, kun oppimista tapahtuu. Onkohan tämä seurausta siitä, että hänen juurensa ovat tekoälyssä?

Gemman avulla matematiikan oppiminen ei rajoitu luokkahuoneeseen vaan se on mahdollista kaikille ja kaikkialla.

Gemman positiivisuuden lisäksi hänen supervoimanaan on matematiikan tarkistin, joka antaa harjoittelun aikana palautetta myös ratkaisun välivaiheista. Oppiminen tapahtuu usein virheitä korjaamalla, ja Gemman avulla se on entistä helpompaa.

Gemmaa voi kokeilla nyt 14 päivää ilmaiseksi rekisteröitymällä.

Kokeile heti

Pyydä demo sähköpostitse