Facebook Twitter LinkedIn Instagram YouTube

🏆 Artificiell intelligens inom utbildning - en möjliggörare eller en hämmare? 🏆

Läs mer om din personliga matte tutor

Welcome to the world - Gemma Personal Trainer!


Din personliga tutor för att lära sig matematik

Välkommen till världen: Gemma - Personlig tränare för matematik!

Vi är stolta över att kunna meddela att vi nu kan erbjuda effektiv matematikhjälp även utanför klassrummet. Gemma - din PT för matematik, tar sina första steg ut i världen med några fantastiska färdigheter i sin palett.

Gemma kartlägger dina matematiska färdigheter och hänvisar dig till de uppgifter du behöver träna på för att åtgärda dina kunskapsluckor. Gemma håller koll på dina framsteg och hjälper dig på vägen med tips och teori. Hennes superkraft är en AI-baserad matte granskare, som då du jobbar med övninguppgifter, ger feedback på mellanstegen i din egen lösning. Det finns ingen anledning att oroa sig för att göra misstag. Gemma gillar faktiskt dina misstag, för precis som du, kan hon lära sig av dem.

Gemma kan för tillfället bara hjälpa dig på finska, men snart kommer hon att behärska både engelska och svenska.

Tills dess testar hon gärna dina kunskaper och visar dig din kompetenskarta på alla tre språk.

Du kan prova Gemma nu i 14 dagar gratis genom att registrera dig.

Prova direkt

Boka demo via epost