Facebook Twitter LinkedIn Instagram YouTube

🏆 Tekoäly koulutuksessa - Mahdollistaja vai inspiraation tappaja? 🏆

Lue lisää aiheesta henkilökohainen tutori

Olemme mukana MAOL-päivillä


MAOL-päivät tulevat taas!

MAOLin koulutuspäivät pidetään Kokkolassa 6.-7.10.2023. eMathStudio on mukana koulutuspäivillä. Pääset moikkaamaan meitä ständillä tai voit osallistua työpajoihimme, jotka järjestetään suomeksi (klo 13:00-13:45) ja ruotsiksi (10:15-11:00). Ständillä ja työpajoissa pääset tutustumaan osaamiskartoituksiin, osaamisen aukkojen paikkaamiseen sekä kaikkiin uusimpiin innovaatioihimme sekä kuulet opiskelijoilta, miten he käyttävät eMathStudiota matematiikan oppimiseen arjessa.

Lue lisää työpajoistamme: https://emathstudio.com/maolpäivät2023

Tutustu MAOL-päivien ohjelmaan täältä.

Ilmoittaudu MAOL-päiviin ja työpajoihimme täältä 26.9. mennessä täältä.

Nähdään koulutuspäivillä!

Pyydä demo sähköpostitse