Facebook Twitter LinkedIn Instagram YouTube

🏆 Artificiell intelligens inom utbildning - en möjliggörare eller en hämmare? 🏆

Läs mer om din personliga matte tutor

Vi är med på MAOL-dagarna 2023 i Karleby


MAOL-dagarna är här igen!

MAOLs skolningsdagar hålls detta år i Karleby, 6.-7.10.2023. Och vi från eMathStudio är såklart med på skolningsdagarna. Kom och hälsa på oss vid vårt stand eller ta del av våra workshops, på svenska (10:15-11:00) och på finska (klo 13:00-13:45). Anmäl dig gärna på förhand så vi vet hur många vi blir, men det går också att droppa in ifall du inte hunnit anmäla dig. Vid vårt stand får du bekanta dig med kunskapskartläggningar, hur man lappar luckorna och det nyaste inom AI. Du får också chansen att tala med tvättäkta elever som använder eMathStudio varje dag i skolan. Läs mer om vår workshop: https://emathstudio.com/maoldagarna2023

Hela programmet för Maol-dagarna: (Kokkolan Koulutuspäivät 6.-7.10.2023) hittar du via denna länk

Anmäl dig till MAOL-dagarna och vår workshop senast den 26.9. via denna länk

Vi ses på skolningsdagarna!

Boka demo via epost