eMathStudio

MAOL päivät ovat jokavuotinen Matemaattisten Aineiden Opettajien Liiton järjestämä tapahtuma, joka järjestetään 3.10.2020. eMathStudiota esitellään MAOL päivillä kahdessa työpajassa.

Osallistu arvontaan ratkaisemalla tehtäviä

Järjestämme MAOL päivien osallistujille arvonnan. Tehtävänä on ratkaista 6 tehtävää eMathStudiossa. Vastanneiden joukosta arvomme yhdelle osallistujalle 99€ arvoisen IKEA lahjakortin sekä eMathStudion koululleen käyttöön vuodeksi!

MAOL päivillä jaamme avainkoodin, jolla pääset osallistumaan arvontaan. Arvonta löytyy Kurssit osiosta Saatavilla välilehden alta nimellä Arvonta. Jos osallistuit päiville, mutta unohdit salasanan, laita viestiä osoitteeseen pauli.urmas@fourferries.fi..

Tästä linkistä pääset vastaamaan tehtäviin!

Työpajoista

Työpajassa 1 (13.15–14.00) esitellään miten eMathStudio vastaa LOPS2021 tavoitteisiin ja näytetään miten eMathStudion työpöytäversio 4f-Vihko toimii ylioppilaskirjoituksissa ja näiden vastausten tarkistuksessa avuksi.

Työpajassa 2 (14.15–15.00) tarkastellaan eMathStudiolla työskentelyä ja kuinka eMathStudio vastaa hybridiopetuksen asettamiin haasteisiin.

Työpajamme ovat klo 13:15-15:00 ja chattiin voi piipahtaa koska vain päivän aikana juttusille.

Klo 13:15-14:00

eMathStudio ja LOPS2021 sekä 4f-Vihkon käyttö ylioppilaskirjoituksissa Ensimmäisessä osiossa käymme läpi uuden opetussuunnitelman tavoitteita ja näytämme mitkä eMathStudion toiminnot ja työkalut auttavat näiden tavoitteiden saavuttamisessa. Toisessa osiossa käymme läpi 4f-Vihkon käyttöä kevään 2020 ylioppilaskoetehtävien ratkaisuissa sekä miten automaattista tarkistinta voidaan käyttää ratkaisujen tarkistamisessa. Tarkistimemme pystyy tarkistamaan 11 viime kevään pitkän matematiikan ratkaisuista. 4f-Vihko toimii myös eMathStudion työpöytäversiona ja opastamme myös sen käyttöä.

Klo 14:15-15:00

eMathStudio: Työskentele sujuvasti ja siirry luokkaopetuksen ja etäopetuksen välillä vaivattomasti eMathStudion avulla voit kommunikoida opiskelijoidesi kanssa tehokkaasti heidän olinpaikastaan riippumatta. Pystyt seuraamaan heidän etenemistään, jakamaan tehtäviä ja vastauksia, tarkistamaan heidän ratkaisujensa oikeellisuudet automaattisesti, sekä antamaan välitöntä palautetta. Oppilaasi saavat apua matematiikan tarkistintyökalusta, joka tarkistaa laskujen oikeellisuuden vaiheittain. Näin oppilaat pystyvät tunnistamaan heille ongelmallisimmat kohdat ja osaavat myös pyytää apua oikeaan asiaan.

MAOL päivien koko ohjelma

Languages
© 2021 FourFerries